Menu

406 ESTOCOLMO

 

ARGENTINE STEAKHOUSE

BOOKING: 08 640 40 11

Obs!! Stängd för Ombyggnad. Öppnar igen inom kort!!

Mvh. Administrationen.

STARTERS - FÖRRÄTTER

 

Argentine pie meat/ shrimps / vegetarian 65:-

Argentinsk pirog på kött/ skaldjur/ vegetarisk.

 

Tuna stuffed tomato, red onion and mayonnaise 85:-

Tonfiskfylld tomat, oliver, rödlök & majonnäs.

 

Bruschetta 95:-

Grillat vitlöksbröd med marinerade tomater, mozarella, skinka.

 

Carpaccio with Rucola 115:-

Oxfilé, parmesanost, olivolja och ruccola.

 

Ceviche (only pre-order) 115:-

Limemarinerad fiskfilé, koriander, chili.

 

 

TAPAS

 

Serrano ham and charcuterie mix 65:-

Serranoskinka & charkuterimix.

 

Garlic prawns, parsley, red pepper 65:-

Vitlöksfrästa scampi, persilja, rödpeppar.

 

Grilled marinated chicken skewers 65:-

Grillade marinerade kycklingspett.

 

Spanish chorizo in tomato salsa and white wine 55:-

Spansk chorizo i tomatsalsa och vitt vin.

 

Fried squid rings, lemon and aioli 55:-

Friterade bläckfiskringar, citron och aioli.

 

Jalapeños filled with cheddar cheese 55:-

Jalapeños fyllda med cheddarost.

 

Grilled garlic bread 45:-

Grillad vitlöksbröd.

 

Potato wedges with aioli or pepper salsa 35:-

Klyftpotatis med aioli eller stark salsa.

 

 

DESSERTS - EFTERRÄTTER

 

Crème caramel with vanilla flavor 55:-

Brylépudding med vaniljsmak och sockerkaramell.

 

Tiramisu 65:-

Italiensk specialdessert med kaffe,

savoiardikex, mascarponeost mm.

 

Argentine pancake with milk caramel 75:-

Konjaksflamberade Crêpes fyllda med mjölkkola.

 

Mixed Spanish Manchego cheese with quince 65:-

Blandade spanska Manchego ostar med kvittenfrukt.

 

Sorbet or Vanilla ice cream 55:-

Sorbet / Vaniljglass med choklad eller jordgubbssås.

 

 

COFFEE - KAFFE

 

Regular coffee, tea 25:-

Espresso 30:-

Double espresso 35:-

Cappuccino, latte 35:-

Carajillo (espresso with brandy) 45:-

Irish Kaffe 85:-

 

 

 

 

Image Gallery.

Public comments:

Hummm ...Que ricoooo !!

 

Nila Andersson.

We had such a good time. Thanks!

 

Nick Stevens.

The meat was tender and juicy.. delicious!

 

Peter & Linda

Last updated juni 2017. All rights reserved by MA & Co.